logo
español english nederlandsdeutschfrançais
Almocabar City Gate

Route

  • Met de auto vanuit Malaga, Marbella

Rij in de richting van Benalmadena/Algeciras op de E15/N340. Na 59 kilometer neemt u de afslag 172 in de richting van San Pedro de Alcantara/Ronda. Volg de borden €˜Ronda€. U komt nu op een weg door de bergen. Na ongeveer 45 kilometer komt u aan bij een rotonde. Ga hier rechtdoor in de richting van Bario San Francisco totdat u aankomt op een volgende rotonde met een groot plein aan uw linker kant. Rechts ziet u de oude stadsmuren en 2 poorten die toegang geven tot de Calle Espiritu Santo. U kunt het beste uw auto parkeren in de buurt van het plein. Om Boabdil te bereiken steekt u door de stadspoorten heen! U ben nu op de Calle Espiritu Santo waar u boabdil vind op nr. 35. Rechts ziet u op de foto de poort/stadsmuren waarachter het Guesthouse gelegen is.

  • Met de bus

Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het busstation naar Boabdil Guesthouse. Elke dag zijn er 8 bussen van en naar Malaga en 5 bussen van/naar Sevilla en Marbella. Wanneer je aankomt op het busstation van Ronda loop je naar buiten via de hoofdingang. Je ziet een rotonde voor je, je blijft rechts van de rotonde lopen en steekt de Calle San Jose in. Loop deze straat af naar de Calle Jerez. Aan het einde van deze straat sla je links af, je komt dan op een doorgaande weg Virgen de la Paz genaamd. Je volgt deze weg totdat je bij een brug komt, de Puente Nuevo. Steek deze brug over, je bent nu in het oude gedeelte van Ronda. Volg de Calle Arminan die je door de oude stad leidt. Aan het einde van deze straat heb je een vrij uitzicht aan je linkerhand en voor je zie je de Espiritu Santo Kerk. Voordat de weg naar rechts buigt volg je de trappen naar beneden die uitkomen in de Calle Espiritu Santo. Boabdil vind je op nr. 35 van deze straat.

  • Met de trein

Ronda€™s treinstation ligt aan de Avenida de Andalucia in het nieuwe gedeelte van de stad. Het is dicht bij het busstation. Er zijn een aantal treinen per dag van en naar Madrid, Algeciras en Malaga. Wanneer je het treinstation verlaat sla je rechts af en volg je de Avenida de Andalucia. Je komt aan bij een rotonde, aan je rechthand zie je het busstation. Je blijft rechts van de rotonde lopen en steekt de Calle San Jose in. Loop deze straat af naar de Calle Jerez. Aan het einde van deze straat sla je links af, je komt dan op een doorgaande weg Virgen de la Paz genaamd. Je volgt deze weg totdat je bij een brug komt, de Puente Nuevo. Steek deze brug over, je bent nu in het oude gedeelte van Ronda. Volg de Calle Arminan die je door de oude stad leidt. Aan het einde van deze straat heb je een vrij uitzicht aan je linkerhand en voor je zie je de Espiritu Santo Kerk. Voordat de weg naar rechts buigt volg je de trappen naar beneden die uitkomen in de Calle Espiritu Santo. Boabdil vind je op nr. 35 van deze straat.

Contact

Voor meer informatie over het boeken van een kamer of het checken van beschikbaarheid kunt u ons bereiken op telefoonnummer +34 638908139, +34 952875816 of +34 952161460, of u kunt een mailtje sturen naar info@boabdilronda.com

Boabdil Guesthouse
Fleur van der Woude
Calle Espiritu Santo 35
29400 Ronda, Malaga
España
email: info@boabdilronda.com.